Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"om att se stjärnor i droppar och att se ljus i mörker"


I mitt fönster

I mitt fönster har jag en egen stjärnhimmel.
När det är mörkt
och regnet har strött
flera hundra små droppar på rutan.
Då tänder jag ett ljus
och alla de små dropparna
som bara var droppar
får lov att vara stjärnor
en stund.




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 652 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-26 19:15



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Läs min text
Nattkänsla
som du finner längre bak i mitt arkiv ... Tror du förstår den bättre än många andra ...
2013-12-04

  Quasimodo
En text som ger ljus i höstmörkret!
2013-09-25

  Per Gouras
wow i dont get pleasantly surprised to often :D
2011-12-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackra rader. =)
2010-04-29

  Monika A Mirsch VIP
en alldeles underbar dikt
2010-02-27

  Maiah VIP
Den här gillar jag.
Så vackert diktat!!
2010-01-29

  EemmmaAhH
Underbara människa, sluta aldrig skriv !
2010-01-28

  Tenshinhan
Asch, den här var bra. Ruskigt bildspråk, såg verkligen allt framför mig.
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette