Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte än

jag är inte galen
men du rubbar mig
och det har jag svårt att stå ut med
ensam kan jag tänka

vill ha dig
stöter bort dig
för så nära under huden
som jag vill ha dig
har ingen varit förr

ja, vi var avklädda tillsammans i dagsljus
men än har du inte sett mig naken




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 393 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-09 23:06



Bookmark and Share


  Sten Anders Tobias
Jag tycker bra om hela dikten, men sista meningen är fantastisk, underbar och sann.
2014-05-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
en ren fröjd att se
en gudinna i kropp, som själ
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette