Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj vad du vill

Du frågar dig ständigt
hur andra ser på dig
men är andras ögon den spegel
i vilken man ska mäta sig?

det enda de ser är yta
vill du låta den bli definition
visst ytan är enkel att ändra
men det liknar mer en reparation

av huven på en trasig bil
motorstrul men blank fernissa
vill man nånstans
får man kompromissa

så mycket ryms i en mänska
och mänskan har valet i hand
att visa vem hen är
befriad från rädslans band

som miss och uppfattning
Välj vad du vill
men välj och ge inte valet
åt andra att säga till

Vem du ska bli eller vara




Fri vers (Spoken word/Slam) av Matilda Ida Anette
Läst 394 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-20 22:19



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Sanningsfulla rader du skrivit. Tycker du har lagt mycket känsla i denna!
2016-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette