Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just det

det handlar inte om att hitta orden
inte ens om att beröra

en dikt en prosa
sak samma

du som läser
varför ska jag behaga
när du ändå uppfattar min text
annorlunda än mig

det handlar inte om - just det
att hitta orden
att beröra
att skriva

det handlar om att
läsa
just det




Fri vers av aouwseh
Läst 226 gånger
Publicerad 2010-01-26 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aouwseh