Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råkalla golv och närgångna väggar

 

det råa golvet
skjuter istappar upp i mina ben
och rummets väggar
är klaustrofobiskt påträngande

jag inväntar den dag
då väggarna ska falla som kulisser
för ljuset

ljuset




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-26 22:35



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint litet alster.
Nästan som en tillbedjan i slut.
Be för mig också Måna
Sabla snön vräker ner och vinden viner och jag är insnöad igen.
2010-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver längtan framåt som en drivkraft, något att se fram emot.
2010-01-27

  Ingela Svenson VIP
Jag frammanar ljuset med dig, besvär det att återkomma till vårt norra halvklot!
2010-01-27

  Lili Samuelsson VIP
gillar upprepningen av ljuset i slutet, det ger ett bra tryck i den centrala meningen, snyggt
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger