Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har äntligen träffat dig<3


Kan inte bli bättre

Solen är på väg upp med sina varma strålar som lyser på det vackra havet.
Jag känner hur dom små vågor med vatten smeker mina fötter i den våta sanden.
Jag känner hur du omfamnar mig och så försiktigt som om jag är gjord av det ömtåligaste porslin.
jag lutar mitt huvud sakta bakåt mot ditt varma bröst.
Du kysser mig med all försiktigthet på min kind och tar mig mig i ett fastaregrepp i din famn.
Jag känner dina varma andetag imot min hals när du lägger dig lätt på min axel.
Där står vi och kollar på det vackra havet när solen går upp.
Jag vänder mig försiktigt om och lägger mina armar runt din hals.
jag kollar dig djupt in i dina vackra blå ögon.
I dom ser jag alla svar, alla känslor, all kärlek du sänder till mig med bara en blick.
Livet kan inte bli bättre nu när jag vet att du finns i den.




Fri vers (Fri form) av modda
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-01-26 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

modda
modda