Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanna känslor!


sanningen

Sanningen

Jag går o går.

Men kommer ingen vart.

Jag har gått vilse.

Jag e ensam.

rädslan växer mer o mer inom mig

vad e de för fel?

E de mig de e fel på?

Varför ska jag fortsätta att gå?

Jag vet ju inte vart ska?

Jag har vilselätt mig själv.

Jag e så ensam.

Även när jag står ibland massa folk så e jag ensam.

Jag har bara min kropp, mina sinnen och min själ.

Så snälla ta de inte ifrån mig!

Har aldrig vart så ensam.

Har aldrig kännt mig så ledsen.

Har aldrig kännt mig så övergiven.

Jag e inte vem som helst.

Jag e inte som alla andra.

Jag e inte parfekt!






Fri vers (Fri form) av modda
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 23:35



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det är väl bara bra att du inte är perfekt - utan en helt "vanlig" men ändå ovanlig tjej...med känsla för det skrivna ordet. Tack för läsningen som berör...många tankar här...läser och begrundar. Var glad att du är du!! *Kram*
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

modda
modda