Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 miljon döda Irakier är på flykt



1 miljon döda Irakier är på flykt
vaddå döda, hurdå döda
1 miljon döda Afganer är också på flykt
Men hur går det till?


Jo de har inte förstått
Att de är döda
Ännu
Men snart vet de det
Med full säkerhet….


Snart ligger dess kroppar och ruttnar
I den stekheta solen
De är ”växeln” på betalning för
911……

Eller ska vi säga
”hämnd enligt Bush”
Bush är den omvände såningsmannen
”som gav 100 falt”
Bush tanke var nog mer 1000 falt
”3000 döda amerikaner blir 3 000 000 döda Afganer”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger
Publicerad 2010-01-27 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO