Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag



Idag
Får mäklare ”provision” på
Om de lyckas få en låntagare att nyttja
Just ”den banken”

En vis man som var hussäljare förut
Sa att
”det är osunt att försöka tjäna pengar på lånen
när man säljer huset”

Nu är han mäklare
Säljer gamla hus istället
Man undrar hur han gör
”håller han rent från bankprovisioner”
framför farstun…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2010-01-27 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO