Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På 1600 talet så brakade hela Hollands ekonomi



På 1600 talet så brakade hela Hollands ekonomi
I spekulationer över tulpaner….

På 1920 talet var det samma sak
Fast i USA och sen
Resten av världen

Ständigt återkommande
Är dessa snikenhetens alltid stegrande
Gnidenhet
Det ser ut som om vi hamnar där igen
Och igen
Och igen

Och ingen verkar ta detta världens verkliga utmaning
På allvar….
Och vissa skor sej alltid
Oavsett om det går upp eller ner




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-27 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO