Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk gult


blå ögon

Vår av värmande tulpaner,

rykande från mitt kaffe

leende blå ögon vilar utöver min morgon

nu vänder livet till min fördel




Fri vers av flickan i spann
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-27 07:44



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Förtjusande
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann