Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resonans resonerar inte den bara återger



Du är som en resonanslåda
På en gitarr…
”klangbotten” skulle Ranelid säga
Krävs att de finns strängar
Och att nån spelar dem….

Sånt är gitarrens problem
Och ditt uppenbarligen
Sen så, känner du igen
Om nån spelar falskt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger
Publicerad 2010-01-27 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO