Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh Lord can u give me



En fråga till Lord Snowdon


“Oh Lord can u give me a Mercedes Benz”

Kan du ta lite av pengarna som du och Posener snodde
Du vet de där miljonerna som rullade ut
Ur Beijer för några år sedan…

“Oh Lord can u give me a Mercedes Benz”
(ja eller en Corvette då)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger
Publicerad 2010-01-27 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO