Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga till SAABS ledning



En fråga till SAABS ledning

Har ni köpt lite:

”Holländsk krypolja”
Eller ska den va rysk…
Eller möjligen arabisk….

Den kan komma väl till pass….
Inte bara för att lossa rostade bultar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2010-01-27 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO