Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bredvid väntan


sveket och rävtjutet




jag står kvar vid fönstret
framför havet
minns den sista sommaren

tildes klänning är solblekt
håret har ljusnat med sommaren

hennes hand är borta
hennes andetag har rest bort
hela hon svävar
som en chagallget
i ett ljussken




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 331 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-27 12:38



Bookmark and Share


  Deva
fin beskrivning av en kvinna och en årstid...
2010-01-31

  Catharina Edin VIP
chagallget - häftigt ord där!
2010-01-27

  walborg
Underbart språk!
2010-01-27

    ej medlem längre
underbar denna .. chagall funkar så bra!
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar