Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 år


12 år
är en bra ålder
för kärlek
Fortfarande kan du sitta i knät
Fortfarande kan en smekning vara oskyldig
Oskuldsfull
Den kan vara det tills du känner nåt hårt
I mitten på det knä du sitter i

12 år är ingen bra ålder
för sin första ”sexupplevelse”
Jo den kanske kan vara det
Om du är kär, i en kille
Och ni leker, om än lite olagligt
Med varandra
Ung kärlek som spirar
Det är en sak

En annan sak är att känna en kåt gubbkuk
Stående i baken
Och slaskiga händer som trevar över kroppen
Från någon som du inte vill
På ett äckligt sätt som du inte vill
Men vågar inte invända mot
Som säger att du ska viska att du tycker om honom
Att du älskar

Han säger att om du älskar honom
Så visa det
Visa att du tycker om
Det är ditt val
Det här är kärlek säger han
Och du tappar tron på kärlek
Aldrig mer kommer nån man att få röra dej
Han förstör ditt liv
För sitt eget perversa nöjes skull…

Sen när du går vidare i ditt liv
När du tycker om någon så ger du din kropp
I tron att det är kärlek
För han har sagt så
Du vet att han ljög
Du vet att sanningen är annorlunda
Sanningen är så mycker mer än att ge av sin kropp

Men du kan inte förmå dej till att förstå
I praktiken
För han stal en del av din själ
Den vackraste, den mest ömsinta
Den del som är så spröd så
Att den knappt kan spjälkas
Om den bryts av




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-27 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO