Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuskare och fuskare moraliska avarter



Fuskare
Såna där dopingfällda
De är litegrann som banker
Ingen etik, ingen moral
De gör allt, för att vinna
Inklusive fusk och

”återkommande fusk”

Bonusar verkar vara lika återkommande
I dessa kretsar som doping i skidvärlden
Och man försvarar sej med samma ord
”alla andra gör det”
Tänk om vi alla skulle råna tanter på gatan
Och skylla på samma sak
”alla andra gör det”
”Vilket jävla bra skäl”…..
Och i bankernas värld ”stjäl” mer…



(de har väl ”så dåligt betalt” de jävlarna)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-27 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO