Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hertigen av Wellington



Hertigen av Wellington rasade över
Att arbetarklassen ”var så rörlig”
Efter att tågen kom igång
På 1800 talet

Nu söker regeringen
Banker och storföretag
att stoppa oss vanliga människor
Kanske av samma skäl…

”För varför ska vi vanliga människor
Ha det lika bra som dom”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-27 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO