Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Van artighet



England, detta “kastväsende”
Eller klass/ståndssamhälle i kubik
Med detta eviga ”sir” och ”please”


Där kan en konversation mellan 2 personer
Låta såhär:

-Fuck You sir
-Please do




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-27 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO