Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta lärde jag mig för 39 år sedan , när jag var ute på s k "Jägarmarsch" (Värnplikten), en tremilavandring (med 30 kilos packning i ryggsäcken) plus AK 4 och övriga tillbehör...


50 Procent !!!!!

När alla ljus är brända

När all kraft känns uttömd

När all din styrka sinat

När du vill segna ned



har du

hälften kvar !!!!!

-----




Prosa av Mats Henricson
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 15:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är bara stålmännen från sovjetiska propagandaaffischer som klarar allt.
Och de är fantasifoster!
2010-01-28

  peter markurth
man klarar allt
2010-01-27

  Larz Gustafsson VIP
"90% av allting är skit" sjöng punkbandet Bruset en gång.
Som väl är använder människan bara 10% av sin hjärnas kapacitet...
2010-01-27

    ej medlem längre
hmmm ....
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska