Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormtankar




Yra

Yrvakenhet

stormar och nålar

och skurarna sliter

i flingorna

 

en gungstol blir jag

i påklädd nakenhet

inga är sångerna

av fångade fåglar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-27 15:33



Bookmark and Share


  Anna*
Gillar förmedlar stark känsla av stormighet.
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö