Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där dröm möter verklighet

Hade jag bara lutat mig lite till över staketet
bara sträckt ut armen lite, lite till, så hade jag
rört vid det för kvällen alldeles stilla, spegelblanka
vattnet, som låg där så inbjudande och rogivande
och inramade en fantastisk middag, en oförglömlig kväll.

Och då, just då, visste jag att hit måste jag ta henne
det här måste hon få se, det här måste hon få vara med
om, det här måste hon få uppleva; stillheten, dofterna
och den obeskrivliga utsikten.

Hur fantastisk den här kvällen än var så skulle den ändå snart överträffas - den dag som hon skulle komma hit, hon som skulle bli min. Fast jag fortfarande var där längtade jag redan dit igen.

Precis innan solen skulle säga godnatt begav jag mig hemåt den där ljumma sommarkvällen, med en stilla längtan och önskan om att snart få vara tillbaka här igen - där dröm möter verklighet.




Fri vers av Poson
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-27 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson