Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Do it



Ni vet att i England så säger man aldrig
”här har ni toaletten”
eller ”here is the loo”

Man säger “here can You wash your hands”
Och det gör man ofta när folk kommer, första gången.

Man säger “here can You wash your hands”
“Och thank you but I just did it in a bush outside”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO