Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engelsmannen kommer hem


Engelsmannen kommer hem
Känner sej lite upprymd….

Till frun
”Ja frun idag känner jag mej lite upprymd”
”Så trevligt”
”Ja så pass så vi kanske skulle kunna tänka oss
att idka intimt umgänge”
”oooo” ryser frun lite förläget ”det var ett tag sen PLEASE”

Hm muttrar han, ”om jag går ut med hunden, och kommer hem
Till nyheterna 9, så kanske vi kan se dom, och dricka te samtidigt
Sen går du in och klär av dej en liten stund innan de är slut
Så kommer jag omgående sen, så sparar vi lite tid liksom…
Jag brinner för dej i kväll min hustru, jag kan knappt bärga mej”

”Ska vi inte ha förspel” frågar hon lite försynt?
”Ja titta i en av mina tidningar, du vet var dom finns
själv är jag så på gång så jag behöver inget, men varsågod
hetsa gärna upp dej själv lite, det är bara härligare då”
säger han och viker ihop tidningen efter middagen…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO