Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wilhelm Gustloff

Kapten Nya Titanic

Har han träffat Tom Andrews?

Han sjönk väl med den andra båten

Och såg han skriken bakom blyinfattat glas?

Absolut inte! Hitler var inte ombord!




Fri vers av Alfred E. Neuman
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-10-29 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfred E. Neuman