Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gustav Vasa dog av förstoppning

Gustav Vasa

Dog av förstoppning

Leve konungen!

Njut av rikets rikedomar

Alla dess krigare och fredar

Upp med garden

Böj på knäna

Så ska fina dansörer träna!




Fri vers av Alfred E. Neuman
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-10-29 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfred E. Neuman