Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snurra hundar i Bulgarien

Bulgariska hundar består av atommassa

Det är vikten som skiljer dess delar från varann

Avföringen skiljs åt från hunden

Visste Ivan från Varna när han gäspade

Prästen sa att allt gott kom ifrån himmelen

Ivan höll med prästen då viktens tal är aldrig negativt

Vikten skiljer en korp från ett skrivbord

Och neandertalaren från hans avföring

Sa bonden när han kom in i drätselkammaren




Fri vers av Alfred E. Neuman
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-10-29 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfred E. Neuman