Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farfars far skar örat av sig

Farfars far skar örat av sig sa jag sannerligen

Blev sjuk och tog sitt liv

Diabetikerna som dog krematoriedöden luktade karamell

Jag var inte snäll


Farfars far skar örat av sig sa jag sannerligen

Han var en målare

Ett skepp kommer lastat med skägg och död

Min död snarare.


Farfars far skar örat av sig sa jag sannerligen

Spelades av Martin Scorcese i den store regissörens drömmar

En apa kom och högg ner mig

Jag sa sanningen: Det luktade karamell!

R.I.P.




Fri vers av Alfred E. Neuman
Läst 505 gånger
Publicerad 2005-11-04 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfred E. Neuman