Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är visheten?!

Hatet finns inne men många vill släppa ut den

En bekänner hatet inför altaren likt en onanist i kloster

En hatar för fullt

Händerna upp i luften och ett skrik för svarets skull

Ett skrik på hjälp

Var är visheten?!




Fri vers av Alfred E. Neuman
Läst 665 gånger
Publicerad 2005-11-29 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfred E. Neuman