Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm, låt mig inte vakna.

skräm livet ur
mig och förtär
mina tankar

svälj mina tårar
så inte floden
svämmar över

läppar läppar
läppar av dröm
skapar längtan
att sluta ögonen
och falla tillbaka

aldrig lämna
dina armar
om min rygg

och en förståelse
jag inte begrep

låt mig stanna här.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-27 19:41



Bookmark and Share


  blaite
Läsr igen och måste säga tungt tungt..
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér