Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftermål



Giftermål
Är det målet
Vad händer då med allt annat
Giftermål

Är det målet
Vad händer då med kärleken
Om målet enbart är
Att bli gift




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 00:15



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
fast det blir ju mellanmål och frukostmål och kanske middagsmål också
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO