Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma på våran gata



Hemma på våran gata
I stan där jag bor
Där hyr hyresvärden ut till diverse konstiga typer
En del kanske då säger ”ja du” ok
För vissa är jag säkert konstig
Men nu är det så att en granne hade inbrottsförsök
Mitt på dan
När de var inne

Så började man försöka öppna dörren utifrån
Frun skrek sluta
Och när mannen kom så var de inlåsta
De som ville bryta sej in hade låst deras lås
Så han fick ta fram nyckel och låsa upp
Innan han kunde komma ut
Han hann höra dörren under
Slå igen
Man han vet inte säkert om de var där
Som inbrottsförsökarna var ifrån
Han bara vet att de som var på deras dörr
Kunde låsa deras lås….

Sen veckan senare var det inbrott i förråden
4 st förråd klipptes upp
och där tömdes en del
Vådan för oss ”vanliga” hyresgäster
När typ ”gästarbetare” blir inhyrda
Och de springer mellan varandras lägenheter
Med bara morgonrockar på sej
Trappa upp och trappa ner
Vi har 2 trapphus som går ihop
Och just nu, en massa konstiga grannar….

Så är det numer på våran gata istan
Man kanske får ”stöldskyddsdörren upplåst”
Och blir ihjälslagen i sömnen
Men då vet ni i alla fall vad det beror på




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO