Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet lever även i det lilla!

En runda på stan
Prata om livet över en kopp kaffe
Kånka hem varorna från butiken
Provsmaka maten - är den bra
Smutta på en drink före maten
Du kan väl röra i grytan, så det inte bränner vid
Nu är ditt kaffe upphällt
Lösa korsord tillsammans
Skutta iväg till bion och se en film
Skynda hem sen för att ta en kvällsmacka
Om filmen snacka
Va´disken är den kvar...
Klockan är ju mitt i natten...
Vi går och lägger oss...


Och så rullar det på för oss och säkert
också för andra... Och ringer man då till nån
och frågar om det har hänt nått där, får man till svar
nej ingenting har hänt... Men där har det säkert hänt
en massa saker.... Inget stort... Men den sköna lunken
när allt faller på plats, man trivs och mår bra, allt detta,
som pågår hela tiden när man är vaken, det är ju det här
som ger livet liv... Det tänker man sällan på, för det är
ju de stora fantastiska händelserna, som räknas...

Men utan dessa upplyftande små guldkorn hade vi
nog aldrig klarat av att invänta kommande
begivenheter...











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 02:09



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Kloka tankar. Ofta rullar ögonblicken bara förbi. Tror jag måste träna på det där....
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt