Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swebankschefen sa...

I TV igår, som förklaring till
varför de 400 miljoner-bonusarna drogs in var att:
Omvärlden har svårt att förstå bankvärldens
rörliga ersättningar!

Han pratar i nattmössan!

Det är ju löjligt att sänka oss till nivå: Inte förstå!

Det har vi andra begripit hela tiden!
I bankvärlden gäller det först och främst
andras pengar fort i sin egen ficka sticka!
Trots hög lön rättar man inte munnen efter detta
utan sen tillkommer enorma tillägg, men om dessa
skall ingen helst berätta och folk säger så klart
med all rätt: I grevens tid det var att punkt för sådana
rörliga ersättningar sätta! Nu är det deras tur att
på sina egna överfulla plånböcker lätta...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 10:34



Bookmark and Share


    tramp
jo, större madrasser till folket...å då kan bankdirrarna ha de
2010-01-28

  Lavinia Röd
Ja, de har nog nattmössor hela bunten. Det blir nog så med makt och pengar att sikten och klarheten grumlas för de allra flesta. Antar att deras plånböcker fortfarande väger ganska mycket trots att bonusarna försvunnit därifrån.
2010-01-28

  oMareld
har tänkt på din bild du har på din presentation väldigt länge

det är någonting med den som är väldigt .... tilldragande?

kanske något med din kroppsposition?
Blir väldigt fascinerad i alla fall

På något sätt

:)
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt