Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människors möten




Människors möten
Finns överallt
Kärlek och hat
Föds överallt
Kärlek på hatfyllda platser
Som fängelser, som koncentrationsläger

Hat på idrottssamlingar
Hat på arbetsplatser
Hat på lekplatser

Kärlek i affären
På cafet
Eller lunchbaren
Och numer, på nätet
Överallt där människor möts
Föds det kärlek och ibland hat

Förr var det kyrkbacken och dansbanan man möttes
Idag… finns hela världen som mötesplats….
Vilken utveckling




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO