Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår hade ½-a Göteborg namnsdag det firade vi alltid med något gott till kaffet när jag bodde där. Glömde dagen igår, men bättre sent...


***Så är alltid mitt Göteborg***

Götet Goa, Götet Goa
du är våran borg
håller glimtens öga
alltid i det höga
Goa Götet, Goa Götet
utan dig blir sorg

Vitsar gärna, vitsar gärna
väl du kan det där
orden gött knyta
utan att då ryta
Vitsarstjärna, vitsarstjärna
bäst du på det är

Götet värmer, Götet värmer
som en sol på dig
ur denna källa
kan man ständigt hälla
Goa värmen, goa värmen
skönt för dig och mig






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 15:02



Bookmark and Share


  limerick
Tack för denna goa hyllning till min närmaste storstad.
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt