Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasväggars makt

sssch

jag försöker höra
hur luften slår mot
glasväggarna runt oss

lyssnar intensivt
men hör endast
hur ekot i min kropp
skriker att

dina andetag
är alldeles för långt bort
från mina

och kylan växer
i din frånvaro
frodas rikligt
av ditt eko

under allt
skakar jag
av rädsla

för när
jag lämnar
mig här

finns jag inte mer.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-28 16:51



Bookmark and Share


  Carin
Wow, slutet är verkligen starkt.
Jag gillart!
2010-02-03

  aol
ruggigt bra skriftat, dom två sista verserna så dom grep tag,
2010-01-30

  blaite
Vackert..
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér