Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
övergrepp, mamma först fri när pappa dog.


Pappa...skuggan som förmörkar mitt liv

ORDEN SOM DÖDAR!

Jag vaknar till röster hårda och arga.....
somnar till ord som älskar att sarga.

Mamma jag vill inte se dig gråta i smyg,
inte se ditt skådespeleri och ljug.
Jag ser ju varje dag vad pappa gör emot dig....
slagen som haglar emot syskonen och mig.

Mamma jag vaknar till röster hårda och arga....
somnar till ord som älskar att sarga.


Pappa vad gjorde du emot mig?
jag älskade ju dig.
Jag var din älsklingsdotter ju....
Hur kunde du?

Du ville jag skulle dö med dig, varför?....varför då ?
Den man älskar är man rädd om, varför? varför pappa blev det så?





Fri vers av robertaflack
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 18:19



Bookmark and Share


  frostblomma
Det enda jag har att anmärka var att de fina rimmen tog slut i slutet. Men det är nog svårt att komma på rim när man skriver om sånt här.

Underbart fint och sorgligt.
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

robertaflack