Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självtillit




Att våga
när man är som svagast
är styrka

En kraft
som väver modiga vingar
åt en flygrädd självkänsla









Fri vers av Baystream
Läst 231 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-28 21:16



Bookmark and Share


  blaite
Va fint och kort kort..
2010-01-29

  Monika A Mirsch VIP
vackert om "flygrädd självkänsla"
2010-01-29

  Sarabrina
Åh, helt underbar!! :D Denna text gillade jag skarpt!
2010-01-28

  Mr Lindemann VIP
Ja, där var det rader som talade till en
inte om
eller över
utan till
ja, så är det
den där oaradoxen också
att det är en styrka att visa sina svageter
2010-01-28

  Niclas Petersson VIP
Ah... så fin. Tänkvärt.
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream