Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa människor kan man nog väcka

Vissa människor kan man nog väcka
Mitt i natten
Och fråga dem om nåt
Då svarar de:

De ropar ”JESUS”
Och de är stolta över det
Som om Jesus alltid är svaret

”min bil går dåligt vet du vad det är för fel?”
”Jesus”

Jag är sugen på lite vin…. Men har inte råd?
”Jesus”
(nu är detta lite tillspetsat för Jesus gjorde vin av vatten
och det till ”redan berusade människor” vilket klart framgår
om man läser FOLKBIBELN om vinundret)

”Jag har fått en finne i ashlet, vad ska jag göra åt det?”
”Jesus”

”NÅN HAR SNOTT ventilgummit i min cykel, vad ska jag göra?”
”Ja de svarar nog Jesus där med”

”De där som vet och som bubblar och som anser att Jesus är svaret på allt”
Även de mest triviala saker, som vem som ska borsta skorna, laga maten
Och diska….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-28 21:36



Bookmark and Share


  oMareld
hahahah, jaag avlider
2010-01-28

  lycksele
Ganska träffande ironi, LassO
Jag blir full i skratt ....

Vem är den som kan laga maten och diska?
Halleluja, Jesus kan!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO