Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonsex på den gamla goda tiden



Tänk er
Telefonsex på den gamla goda tiden
Då när det var kablar
Och flickor som skötte det hela

”Ooo lyssna nu tjejer, nu är 717 igång igen”
”lyssna på 556, där går de hett till”
Och de kunde ju alla höra
Konsten var att hålla tyst….
Ja vilket är en svår konst för det s k täcka könet
De är dessutom lika otäcka som oss
När det passar

Och när de då gick hem
Så kom de 30 st kåta flickor
Som lyssnat på snusk hela dan
Kastade sej över sina män
Hade inte tid med förspel

Varma öron, våta kön
Och brön med knappar som stod ut
”vad du verkar glad nuförtiden”
”Jo min tjej har börjat på televerket”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-29 00:39



Bookmark and Share


  SeptemberAshes
Tackar så mycket, den gav mig ett bra skratt.
Snyggt gjort.
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO