Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från en kommentar till en av B.J. Anstrins texter, och jodå, fick ett =) som svar




Aforism: Shakespeariansk Kommentar

~*~

Och då kom jag, när du minst anade det,
och läste, skrev sedan ned en rad

kanske gav det ett leende

gjorde den ledsna clownen bakom masken
kallad människan glad

ett smil räcker, i brist på det,
skyller jag allt på Shakespeare

LPWJ 28/01/10

 

Aforism: I en Shakespeariansk Värld
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1051183




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 589 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-29 05:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bra
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP