Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här ligger tre underbara pojkar

Här ligger mina underbara pojkar
och tar sig en morgon stund visst
ser det mysigt ut skulle själv villja
vara med men jag står bakom
kameran och fångar detta mysiga
ögonblick

Jag är lyckligt lottad som får
ta del av denna stund när
man får njuta med ögonen på
dessa gobitar som ligger
i våran säng

Rena ögongodiset för mig
för dom är så underbara
mina tre pojkar som där
ligger och myser med varandra
vad jag älskar min familj




Fri vers av Ann-christin
Läst 464 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-29 10:25



Bookmark and Share


  Maria T
Grattis
Underbar bilg.
Ja, lyckligt lottad är du
2010-01-31

  anits VIP
Vilken fin text och en underbar bild
2010-01-29

  Nina Nightwish
Vilken härligt innerlig och varm text:) Söta pojkar du har!
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin