Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla kan på sitt vis...

Vi har fått verktygen
alla redskapen att ta till
och föra oss dit vi vill...

En del reagerar och protesterar
att just de har inga alls fått...

Jovisst alla har vi fått många nötter...

Men det är vårt jobb att sen knäcka dem...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-29 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt