Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga hemlösa i Sundbyberg



Sundbybergs kommun har inga hemlösa

”Eftersom de inte har nån lägenhet här så har
de inget hem, därför är de inte hemlösa
i Sundbyberg” verkar dom resonera….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-29 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO