Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det något vackrare:

Än en mans kropp
när man ser hur han sig för
i vimlet sig rör

Blicken spörjande dröjande glad
kroppen i raska steg på en promenad

På badet när han från bryggan hoppar
och kroppens muskler spänns, som en vacker båge
det allt toppar

När han sen sätter sig bakom bilens ratt
då spinner han, som en katt
då ser jag, som han i den en skatt

När han i fotbollen slänger sig ut
och till barnen säger: -Till mig skjut!
Då slår liksom hans rop till i en, som ett glädjetjut

När han håller om en och på en tar
och man säger måtte det få vara så i alla dar

Då skrattar han till och säger, javisst
blir det så, bara du håller dig still och kvar...










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-29 11:02



Bookmark and Share


  Näckrosen
mm nog är det vilsamt att se på.. så jag tittar så mycket jag kan på min sambo hahah
2010-01-29

  En strimma av guld
Jag ler och njuter av din text.
2010-01-29

  Anders Nordlander VIP
jag menar förstås; Ja, det finns det!!!
För att förtydliga!!!
2010-01-29

  Anders Nordlander VIP
som svar på frågan om det finns något vackrare så är mitt svar ett rungande: JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010-01-29

  Lavinia Röd
Ja, nog är många grabbar fina alltid! ;D
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt