Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig tillbaka

Jag gillar dig
Men du gillar allra redan någon annan
Jag vill krama dig
Men du kramar redan en annan
Jag vill kyssa dig
Men en annan får dina kyssar
Jag vill prata med dig
Men du blir hindrad av den du kysser
Jag vill att du kommer tillbaka till mig
Men du har redan gått vidare




Bunden vers av modda
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-29 12:21



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att långsamt gilla läget
då läger redan har
lämnat in
till omskötsel
av
lägesbeskrivningen
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

modda
modda