Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passar inte in

Det dras ett mörker för mina ögon
för varje dag som går blir jag svagare.
jag kan inte längre se skillnad på rätt och fel
därför begår jag många misstag.
Det är något som växer inom mig
men jag kan inte förstå vad det är.
Jag kan vara glad framför folk men när jag väl är ensam
så gråter jag till jag varken kan andas eller gå.
Jag vill inte existera, de har jag aldrig velat!
Jag är trött på livet, jag är trött på mig själv!
Allt på denna jävla jord är bara en jävla massa lögner och tårar.
Jag hör inte hemma här, jag vet att jag inte gör det.
Jag är för udda för att vandra kring på gator och i skogar.
Ett liv för mig här finns inte, den finns inte nånstans




Bunden vers av modda
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-29 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

modda
modda