Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur långt kommer man på 43 sekunder




Hur långt kommer man på 43 sekunder










När man släppte bomben över Hiroshima
Så föll den, 43 sekunder
Det borde ha varit oroliga sekunder
För de som släppte bomben

Om man kör i 600 km i timmen
Så hinner man 7,2 km på 43 sekunder
(om jag räknat rätt)
Det är inte ens en mil
När Enola Gay (som planets döpts till efter pilotens mamma)
Släppte sin atombomb, så skulle man hinna
7 kilometer iväg innan det small

Jag tror inte att jag skulle vilja vara frivillig
På en sån resa…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-29 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO