Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under molnen, över oss!

Med trötta vingslag över en himmel så grå
cirkulerar hoppets sparvar
Svarta nätter och hårda vindar till trots
över en himmel så grå

Fast beslutna om att vi kan förstå
flyger hoppets sparvar
Kalla regn och rovfåglar till trots
över en himmel så grå





Fri vers av Alsander
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-29 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alsander